Monday, June 27, 2022

Frații Petreuș

Frații Petreuș sunt din nou împreună în ceruri iar nouă ne-a rămas muzica lor excepțională și dragostea lor pentru folclorul maramureșean. Ștefan Petreuș a murit la 20 de ani după ce fratele lui Ion s-a stins din viață.


Adaugă Pin Pe Cascade

Ştefan Petreuş care alături de fratele său Ioan Petreuş a format celebrul duet Fraţii Petreuş din Maramureş a încetat din viaţă sâmbătă la vârsta de 82 de ani transmite Agerpres.

. De-acum Frații Petreuș sunt împreună și cântă lângă îngeri. Rămas bun a scris prezentatoarea. Acesta a decedat într-un spital din Baia Mare după ce a căzut în curtea casei şi s-a lovit puternic la cap.

Celebrul interpret Ștefan Petreuș s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani. S-a stins din viață Ștefan Petreuș. Rămas bun se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a.

Ştefan Petreuş care alături de fratele său Ioan Petreuş a format celebrul duet Fraţii Petreuş din Maramureş a încetat din viaţă sâmbătă la vârsta de 82 de ani. Frații Petreuș vor rămâne mereu în sufletul fiecărui iubitor de folclor și prezenți printre noi prin moștenirea culturală pe care ne-au lăsat-o în dar și pentru asta le suntem profund recunoscători. Rămas bun se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a Iulianei Tudor.

Pe 22 iunie 2002 Ion se stingea din viață la vârsta de 57 de ani în urma unui accident petrecut chiar în curtea casei sale. 26 iunie 2022 Ștefan Petreuș membrul celebrei trupe Frații Petreuș din Maramureș a murit la vârsta de 82 de ani. Ștefan Petreuș a murit la 20 de ani de la decesul fratelui său.

Mărie Oșanca Mea Horea Găinii De Pe Iza Mare Ploaie-a Fost Azi Noapte Jocul Poienarilor Zi-i Ceteraș De Băut De-nvîrtit De Pe Iza 7 Mono Electrecord. CU toate acestea acum exact 20 de ani pe 22 iunie 2022 Ion se stingea din viață în urma unui accident petrecut chiar în curtea casei sale. Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş.

Din păcate medicii nu au putut să îl salveze. Artistul Ștefan Petreuș parte a celebrului duet Frații Petreuș din Maramureș a murit la 82 de ani. Frații Petreuș sunt din nou împreună în ceruri iar nouă ne-a rămas muzica lor excepțională și dragostea lor pentru folclorul maramureșean.

Fratele lui Ștefan Petreuș Ion Petreuș a murit în 2002 la vârsta de 57 de ani. Dumnezeu să-i aibă în paza sa a spus e pe scena festivalului Doru Lazăr vicepreședintele CJ Maramureș. Fratele lui Ștefan Petreuș Ion Petreuș a murit în 2002 la vârsta de 57 de ani.

Digisportro De la un student sărac și anorexic la 150 kg în doar 18 luni. Ștefan Petreuș s-a născut pe 3 martie 1940 în Glod Maramureș. El era internat într-un spital din Baia Mare după ce a avut parte de un accident casnic.

S-a stins din viață Ștefan Petreuș. Acesta a făcut parte din celebra formaţie Frații Petreuș. Frații Petreuș însemnează internaționalizarea folclorului maramureșean autentic.

Începând cu 2 septembrie ac Fraţii Petreuş duc mai departe istoria după trecerea în nefiinţă a lui Ion Petreuş iar America este privilegiată să-i vadă. Ștefan Petreuș a făcut parte din celebra formaţie Frații Petreuș. Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş Ionel Bogdan a menţionat într-o postare pe pagina de Facebook că folclorul maramureşan este sinonim cu Fraţii.

De-acum Frații Petreuș sunt împreună și cântă lângă îngeri. Acesta a decedat într-un spital din Baia Mare după ce a căzut în curtea casei şi s-a lovit puternic la cap. De-acum Frații Petreuș sunt împreună și cântă lângă îngeri.

Ștefan Petreuș membru al celebrei trupe Frații Petreuș din Maramureș a murit la vârsta de 82 de ani. Cei doi era renumiţi pentru cântecele din zona Maramureşului. Realizatoarea TV Iuliana Tudor a făcut anunțul pe Facebook.

26 2022 Ștefan Petreuș membru al celebrei trupe Frații Petreuș din Maramureș a murit la vârsta de 82 de ani. Ștefan Petreuș alături de fratele lui Ion au devenit o adevărată legendă a folclorului românesc sub numele de Frații Petreuș. Formaţia Fraţii Petreuş care a semnat 8 discuri a devenit cunoscută pentru cântecele culese din zona Maramureşului.

By Totul Online iun. Fratele lui Ștefan Ion Petreuș a murit în urmă cu 20 de ani la vârsta de 57 de ani. Artiștii vor veni în cele mai importante orașe din Statele.

Datorită lor Maramureșul a crescut în prestigiu și a fost cunoscut în lume. Tragica veste a fost anunțată de prezentatoarea Iuliana Tudor. Îndrăgitul interpret a decedat chiar în ziua în care după doi ani de pauză începea Festivalul.

Doliu uriaș în lumea artiștilor. Mai multe zile a stat în comă profundă şi a fost operat de o echipă de neurochirurgi de la Spitalul Județean Maramureș. Fratele lui Ion a.

Acesta i-a convins pe amândoi să mai facă un nou turneu în toată America la 23 de ani de la precedentul. Publicat acum o zi iunie 25 2022 De AU. Fraţii Petreuş au murit la distanţă de 3 zile în ani diferiţi.

Frumusețea cântecului maramureșean a devenit sinonim cu numele lor. Cetera lui Ștefan Petreuș a tăcut pentru totdeauna. Alături de fratele său Ioan Petreuş a format celebrul grup Fraţii Petreuş din Maramureş.

Mai multe zile a stat în comă profundă şi a fost operat de o echipă de neurochirurgi de la Spitalul Județean Maramureș. Frații Petreuș sunt din nou împreună în ceruri iar nouă ne-a rămas muzica lor excepțională și dragostea lor pentru folclorul maramureșean. Interviu realizat de Alexandru Pugna in jurul anului 2000 la Bucuresti in Parcul din fața Gării de Nord așteptând trenul spre Bistrița și Baia Mare după.

Amintim faptul că la data de 3 martie a anului 2020 Preasfinţitul Părinte Iustin Episcopul Maramureşului şi Sătmarului a conferit artistului Ştefan Petreuş în Sala festivă Justinian Arhiepiscopul din. Au debutat în radio și în televiziune în 1968 iar primul disc l. Cântecele lor au răsunat în întreaga lume și sunt parte acum din tezaurul folclorului românesc.

Cetera lui Ștefan Petreuș a tăcut pentru totdeauna. Ion Petreuș fratele lui Ștefan Petreuș a decedat în urmă cu 20 de ani la vârsta de 57 de ani. Cetera lui Ștefan Petreuș a tăcut pentru totdeauna.

Ştefan Petreuş a încetat din viaţă sâmbătă la vîrsta de 82 de ani. Frații Petreuș sunt din nou împreună în ceruri iar nouă ne-a rămas muzica lor excepțională și dragostea lor pentru folclorul maramureșean. Ștefan Petreuș cunoscutul interpret de muzică populară a murit sâmbătă 25 iunie la vârsta de 82 de ani.


Frații Petreuș Mie Gheorghe Mi Spune N Sat Video


Pin On Artisti Adevarati


Pin On Artisti Adevarati


Fratii Petreus Zi Dantu Lui Grigorut Video Girls Dresses Flower Girl Dresses Fashion


Pin On Nestemate Din Muzica Populata


Pin On Romanian Yugo Music


Cornelia Ardelean M Am Nascut Pe Mandra Glie Video Crochet Hats Hats Beanie


Trecem Peste Tot Shoby Versuri Muzica Neon Signs Neon Arabic Calligraphy


Florica Duma Descununa Ma Parinte Youtube Sis Youtube Care


Fratii Petreus Cine A Zis Dorului Dor Video


Pin On Muzică Populară Video


Fratii Petreus Asa Beau Oamenii Buni Baseball Cards Transylvania Romania Folk


Adaugă Pin Pe Cascade


Pin On De Cumpărat


Fraţii Petreus Ceterasul Stefan Născut In 1940 Si Zongorasul Si Vocalistul Ion Care A Trăit Intre Anii 1945 2002 Interpret History Folklore Ethnographic


Fratii Petreus Zi Dantu Lui Grigorut Video Girls Dresses Flower Girl Dresses Fashion


Angelica Balasa Costache Bate Vantul Frunza N Codru Video Couple Photos Angelica Photo


Pin On Maria Bologa


Tropotita Dance From Maramures Fashion Raincoat Coat

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya